HVEM ER VI

Virksomhedens juridiske navn og adresse er:

Saga Projects and consulting APS

Badolina Denmark

Eltangvej 227 b

6000 Kolding

Danmark 

Vores CVR-nr. er: 42543322

Vores webstedsadresse er: www.badolina.dk

Du kan til enhver tid kontakte os per e-mail på badolina7@gmail.com.

Eller på telefon 28567409 alle hverdage i tidsrummet 10-16

BETALING

Badolina Denmark modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Mobilepay og Paypal. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er enten i danske kroner (DKK) eller i Euros (eur) og er inkl. moms.

Badolina Denmark bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at andre ikke kan aflæse dine informationer.

LEVERING

Ordrer bestilt hos Badolina Denmark leveres med GLS i Danmark  jf. dennes leveringstider og vilkår.

Vi tilstræber at afsende din ordre inden for 1-2 hverdage. Du modtager en bekræftelse på mail når vi har modtaget din ordre, og endnu en mail når din pakke sendes. Du modtager således et GLS pakkenummer, som du kan bruge til at følge din pakke online.  For at vi fremadrettet også leveringsmæssigt kan tilbyde den bedst mulige kvalitet, har vi valgt en forsendelsestype, der kan følges. Dette medfører nogle leveringsomkostninger, men du har til gengæld også den sikkerhed, at du kan følge din levering via et GLS-nummer. Leveringstid i Danmark forventes at være 2-3 hverdage og levering uden for Danmark forventes at være 5 hverdage.

Leveringsomkostninger

Ved bestillinger over 1000 DKK leveres produkterne fragtfrit til den GLS pakkeshop som er nærmest den adresse du har oplyst. Til privatadresser koster levering altid 55 DKK.
Ved bestillinger under 1000 DKK er leveringsomkostningerne 39 DKK til danske pakkeshops, og 55 DKK til danske privatadresser.

Hvis du ønsker at sende din pakke til et andet land, se en liste over de lande vi sender til og forsendelsespriserne.

Land    
Belgien   120 DKK
Finland   130 DKK
Frankrig   130 DKK
Holland   120 DKK
Irland   152 DKK
Italien   124 DKK
Luxemburg   120 DKK
Polen   130 DKK
Sverige   104 DKK
Spanien   183 DKK
Tyskland   104 DKK
Norge   195 DKK
     
Kina   348 DKK
Japan   248 DKK
Canada   469 DKK
USA   581 DKK

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert behandling af produktet.

Reklamation skal gøres skriftligt per e-mail til badolina7@gmail.com . Fremsend gerne evt. billeddokumentation. Badolina Denmark dækker dine returneringsomkostninger i henhold til GLS` gældende standardtakster.Returneringer sendes til:

Badolina Denmark

Eltangvej 227 b

6000 Kolding

Danmark

Der modtages ikke pakker sendt per efterkrav.

REFUSION

Hvis der er aftalt refusion, skal du fremsende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren. Du skal selv afholde returneringsomkostningerne.

Ønsker du at benytte dig af din fortrydelsesret, skal du oplyse os herom per e-mail til badolina7@gmail.com. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standard fortrydelsesformular og sende den med retur. Den finder du her: https://mama-yarn.dk/pages/fortrydelsesformular. Skab et link til en fortrydelses formular

Forsendelsen skal returneres senest 14 dage efter, at du har oplyst, at du ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet oven for, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Det er meget vigtigt for os at du bliver glad for dit nye produkt og at det lever op til dine forventninger.  Har du en klage over et produkt købt i vores webshop, beder vi dig kontakte os hurtigst muligt, så vi kan undersøge sagen nærmere. 

Du kan også sende din klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus, Toldboden 2
8800 Viborg

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus: https://kpo.naevneneshus.dk/

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage via EU-Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: http://ec.europa.eu/odr

Ved indsendelsen af din klage skal du oplyse vores e-mail-adresse: badolina7@gmail.com

Clothing Size Chart